dilluns, 25 de gener del 2010

A Sopar i Cantar!

11 de desembre. Ateneu Popular de Ponent. S'engega el primer Sopar de Cantadors amb un nombre d'assistents humil però amb tota la força. De les 8 a les 12 de la nit compartim un sopar fantàstic i fem música fins que el cos ens diu prou, perque el cor seguiria mentres es pogués. El menú? Espardenyes, truita de patata i moniato, amanida vegetariana, coca de recapte, pastís i beure: Cervesa, aigua, vi, mistela i ratafia. 6 assistents a la expectativa, un Sopar de Cantadors? I això que deu ser? Doncs és simple i meravellosament la oportunitat de compartir cançons i música al voltant d'una taula molt ben parada ;)
Si algú no canta és que no vol, i el que canta no està sol. La nit ens acompanya i el menjar està ben servit, tenim teca i cançonetes per escalfar l'esperit!
I de l'11 de desembre al 22 de gener de 6 n'han repetit 5, i el 6è diu que ja vé. La taula s'ha fet més gran i hi ha més generacions. Amb gent gran i gent petita i tots contents d'estar junts. 13 seiem a la taula i dos van passar a ensumar, van dir que ja tornarien la propera que es farà.
I si vols vindre amb nosaltres aquest 12 de febrer, ja ho pots apuntar a l'agenda que ens ho passarem molt bé. Pots dur tota la família, als amics i coneguts, i digues amb veu ben alta:
AQUI ES CANTA SENSE EMBUTS!

Recorda que serem a l'Ateneu cada segon divendres de mes, i que s'ha de confirmar l'assistència per email a lagranfoguera@gmail.com

També es pot venir directament, però totes les informacions les enviarem a la gent que hagi confirmat l'assistència, i la previsió de lloc es farà en funció dels que hi hagin inscrits. Si hi hagués cap canvi de data també avisariem als que ens han comunicat que volen venir.

Gràcies, i a seguir Cantant!

1 comentari: